Inger M. Nielsen

Mine fletterier startede med at pileflet blev den store passion. Senere er mange andre materialer og fletterier blevet afprøvet.
Jeg har flettet pil siden 1996, og jeg deltager til stadighed i kurser hos dygtige danske og udenlandske pileflettere.

Mit håndværk tog for alvor fart, da jeg i 1998 startede på en formgivningsuddannelse som senere blev suppleret med en voksenunderviseruddannelse, og siden er pileflet og afholdelse af kurser blevet en del af min levevej.

Nysgerrighed og trang til at lege kreativt med materialerne, har ført mig sammen med flettere og kurvemagere fra mange verdenshjørner. Udover glæden ved at være sammen om fælles interesse og håndværk, har de allesammen givet mig uendeligt megen inspiration og indgangsvinkler til fletterier med vidt forskellige materialer, teknikker og udtryksformer.

For mig er det også meget inspirerende og lærerigt at deltage i, eller besøge pilefestivaler og kurvemarkeder både i Danmark og andre lande. Også her mødes man med kollegaer, medkursister eller undervisere, udveksler venskaber og følger med i hvordan vi hver især har udviklet os.
http://pilevaerkstedet.dk/