Kirsten Sonne

SONNEJEWELS
Mine arbejder er moderne, humoristiske og nysgerrige. Jeg bruger min baggrund som grafisk designer til at skabe smykker, som er visuelt stærke og som fungerer som kropslige kunst-objekter. Smykkerne er ikke bare dekorative, men fungerer også som kommunikations- og konversations objekter, når ejeren viser dem frem.

Smykkerne er skabt ud fra Lost-and-Found princippet – man finder noget, tager det ud af dets tidligere funktion og formål og bruger det derpå i dets oprindelige form i en helt ny og anderledes kontekst. Jeg fører emnet fra ét univers til et andet, løsriver det fra dets sammenhæng og gør det til ren æstetik. ­Mine arbejder har ikke en høj materialepris, men er alene et udtryk for idé, skønhed og bevidsthed.

Ethvert af mine smykker er et stykke original kunst, en lille bærbar skulptur. Smykkerne er skabt til den bevidste kvinde, som har modet til at bære et unikt og anderledes stykke smykkekunst. Smykkerne bliver båret af unge, midaldrende og ældre kvinder, der er ingen alder for dette, kun en forståelse for materialernes skønhed og smykkets alternative værdi.

Kirsten Sonne
Jægersborggade 44,
2200 København N
www.sonnejewels.com
e: sonnejewels@mail.dk
f: SonneJewels
i: @SonneJewels
Mob.: +45 2579 1490